top of page

Celostna organizacija poroke - brezskrbno v nov začetek

Želita, da so priprave na poročni dan brezskrbne in učinkovite?  Se želita na svoj poročni dan popolnoma prepustiti trenutku, uživati v družbi drug drugega in svatov? Potem je ta ponudba popolna za vaju.

koordinacija-poroka-ponudba.jpg

Brezskrbno v nov začetek

Prevzem celostne organizacije poroke pomeni, da ekipa Lažanú prevzame popolnoma vse elemente, vse od oblikovanja ideje in budgeta pa do polnočne torte na vajin poročni dan. Naša naloga je, da vama pričaramo edinstveno izkušnjo priprav na poroko in brezskben dan, ko bo vajina zgodba dobila novo poglavje.

Kaj zajema celostna organizacija poroke?

Uvodno srečanje

Ne glede na našo veliko vpetost v organizacijo poročnega dne, morajo vse želje izhajati iz bodočih mladoporočencev. Za to pa je ključno, da vaju dobro spoznamo. Želimo začutiti vajino energijo, spoznati vajino zgodbo in ustvariti idejo o končnem izgledu poročnega dne ter s tem uresničiti vajine želje. Ker pa se zavedamo, da ni vse v občutkih in željah, vama pomagamo postaviti finančni okvir vajinega dogodka, da vse v nadaljevanju poteka kolikor se da tekoče in sproščeno.

Zbiranje in primerjava ponudb poročnih ponudnikov

Naše izkušnje vama bodo prihranile kar nekaj stroškov in dragocenega časa, ki bi ga drugače namenila raziskovanju trga in pridobivanju ter primerjanju različnih ponudb. Naša zbirka pomembnih in zanesljivih kontaktov je namreč z vsako poročno sezono bolj bogata. Mi prevzamemo celotno komunikacijo s ponudniki, seveda pa je na koncu vajina odločitev tista, ki šteje.

Komunikacija in usklajevanje poročnih ponudnikov

Pot, na katero se bosta vidva podala prvič, smo mi prehodili že velikokrat in to nas vsakič znova bogati z dragocenimi izkušnjami in znanjem. Tako lahko prepoznamo potencialne izzive na poti do vajine sanjske poroke še preden se ti zgodijo in vama s tem prihranimo kar nekaj skrbi in denarja. S ponudniki smo ves čas v stiku in jih med seboj po potrebi usklajujemo.

Oblikovanje poročne časovnice

Na poročni dan je želja vseh prisotnih, da si dogodki sledijo smiselno in tekoče. To pa je mogoče le s premišljeno časovnico, ki upošteva zahteve vseh udeleženih ponudnikov. V ponudbi celostne organizacije poročnega dne vama ekipa Lažanú pripravi časovnico, ki je ključna, da bo vajin dan potekal brezskrbno.

Koordinacija na dan poroke

Da pa časovnica služi svojemu namenu potrebuje nekoga, ki ji bo sledil in usmerjal vse prisotne, da se ravnajo po njej. Koordinator poroke bo poskrbel, da bo dan potekal tekoče, da bodo vsi prisotni zadovoljni in da bosta vidva brez skrbi.

koordinacija-poroka-ponudba.jpg

ZAUPAJTA NAM VAJINE ŽELJE

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page