top of page

Lažanú - zgodba novih začetkov

Lažanú - ime, ki ni le skupek črk, ampak odseva našo strast in zavezanost ustvarjanju nepozabnih trenutkov v naših življenjih.

Lažanú je več kot zgolj posel z organizacijo dogodkov; je odsev nas, Lare, Žana in Nuše, ki smo združili moči in strast, da ustvarimo nekaj izjemnega. Ime samo po sebi izhaja iz naših imen, a hkrati se zgleduje po francoski besedi "la janu", ki v prevodu pomeni januarja in ima za nas globlji pomen - začetek nečesa novega.

Januar, kot začetek novega leta, nosi v sebi magično energijo novih začetkov, ki se odraža v naši poslovni poti. Vsak dogodek, ki ga organiziramo, bodisi poroka ali poslovni dogodek, predstavlja nov začetek, novo poglavje v življenju posameznikov. Smo tu, da spremljamo vsak korak na teh potovanjih, saj verjamemo v moč začetkov in priložnosti, ki jih prinašajo.

Lažanú ni le ime, je obljuba - obljuba, da bomo prisotni pri vaših pomembnih prelomnicah, ustvarjali čarobne trenutke in vaše zgodbe pisali z ljubeznijo ter strastjo.

  • Instagram
  • Facebook
lazanu-ekipa-organizacija-porok.jpg

Lara - organizacija in koordinacija porok

Lara je v Lažanú ekipi vodja organizacije in koordinacije. Je oseba, ki se vama bo posvetila od vsega začetka vajinih priprav na poročni dan, pa vse do razreza poročne torte. Poskrbela bo, da bo vajina pot do novega začetka brezskrbna, nasmejana in da bo vajin poročni dan izgledal popolno. Paru se preda z vsem svojim srcem in iz vsakega posameznika izvabi njegov polni potencial.

Dogodek, kot je poroka, je zanjo znanost, ki predstavlja vse kar ljubi. Glasbo, estetiko, gurmanstvo, ljubezen, fotografijo, organizacijo in vse ostalo se združuje v pojem, ki že od nekdaj predstavlja to kar resnično je.

zan-florist-ekipa.jpg

Žan - floristika, dekoracija in koordinacija

Žan je tisti član ekipe, ki bo poskrbel, da bo vajin poročni dan pustil vaju in vajine najbližje brez besed. Je vodja floristike in dekoracije v naši ekipi. Njegove cvetlične dekoracije so osrečile že številne pare, med drugim je v njegovem ustvarjanju prepoznala strast in natančnost tudi masteršefinja Sara Rutar s svojim partnerjem.

S cvetjem je obdan že vse svoje življenje, kar se pozna v njegovi prilagodljivosti, kreativnosti in natančnosti. Uživa v vsakem trenutku in vsakem stilu dekoracije. Poskrbel bo, da bo vajin poročni dan vama in vajinim svatom ostal v prelepem spominu.

nusa-marketing-ekipa.jpg

Nuša - marketing in prodaja

Nuša je nepogrešljivi član ekipe, ki skrbi, da v ozadju deluje vse tako kot mora. Skrbi zato, da lahko Lara in Žan izražata svojo kreativnost in kakovostno izvajata svoje storitve. Je oseba, ki skrbi za komunikacijo z našimi partnerji in ustvarja blagovno znamko Lažanú privlačno za sodelovanja.

Če ste ponudnik poročnih storitev, ki vidi priložnost v sodelovanju z nami vas vabimo, da nas kontaktirate na elektronski naslov info@lazanu.com. Nuša bo poskrbela za to, da najdemo skupne točke in ustvarimo nove začetke.

bottom of page