top of page

Koordinacija poroke

Da bo vajin poročni dan brezskrben tako za vaju kot za vajine najbližje, prepustita koordinacijo ekipi Lažanú. Medtem ko vi uživate v dnevu, mi poskrbimo za usklajenost vseh ponudnikov, sledenje časovnici in preprečujemo neželene situacije.

Kaj zajema?

  • Uvodni sestanek,

  • ogled lokacije,

  • predlogi izboljšav,

  • oblikovanje časovnice,

  • uskladitev ponudnikov,

  • koordinacija na dan dogodka.

Zakaj potrebujeta koordinatorja na poroki?

Zagotovo si želita, da ste vidva, priči in svati na vajin poročni dan 100% prisotni v vsakem trenutku vajinega novega začetka. To lahko omogočita z najemom koordinatorja poroke.

Koordinator ne bo z vama le na dan poroke, ampak bo z vama stopil v stik že prej, da vaju spozna, spozna vajino zgodbo in želje. Poleg uvodnega sestanka bo stopil v stik z vsemi ponudniki, ki bodo prisotni na vajini poroki in si ogledal lokacije. Po vseh pridobljenih informacijah bo za vaju pripravil natančno časovnico, da bo vse zares potekalo tako kot mora in da bo vajin dan v znamenju čustev in brezskrbnosti.

Če pa si želita brezskrbnosti in lahkotnosti tudi skozi celoten proces snovanja vajinega poročnega dne, je za vaju primerna storitev Celostna organizacija poroke.

Uvodni sestanek

Ne glede na našo veliko vpetost v koordinacijo poročnega dne, morajo vse želje izhajati iz bodočih mladoporočencev. Za to pa je ključno, da vaju dobro spoznamo. Želimo začutiti vajino energijo, spoznati vajino zgodbo in ustvariti idejo o končnem izgledu poročnega dne ter s tem uresničiti vajine želje.

Oblikovanje poročne časovnice

Na poročni dan je želja vseh prisotnih, da si dogodki sledijo smiselno in tekoče. To pa je mogoče le s premišljeno časovnico, ki upošteva zahteve vseh udeleženih ponudnikov. V ponudbi celostne organizacije poročnega dne vama ekipa Lažanú pripravi časovnico, ki je ključna, da bo vajin dan potekal brezskrbno.

Koordinacija na dan poroke

Da pa časovnica služi svojemu namenu potrebuje nekoga, ki ji bo sledil in usmerjal vse prisotne, da se ravnajo po njej. Koordinator poroke bo poskrbel, da bo dan potekal tekoče, da bodo vsi prisotni zadovoljni in da bosta vidva brez skrbi.

Se sprašujeta, kdaj je primeren čas, da nas kontaktirata?

Primeren trenutek za najem poročnega koordinatorja je, ko imata izbran datum in lokacijo ter vse ključne ponudnike, ki bodo prisotni na vajin poročni dan. Tako bomo lahko uspešno oblikovali učinkovito časovnico, ki bo ključna za to, da bo vajin dan potekal brez skrbi.

2.jpg

ZAUPAJTA NAM VAJINE ŽELJE

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page