top of page

Dekoracija porok in dogodkov

Dekoracija je poleg vajine neusahljive ljubezni in povezanosti ena izmed ključnih delov poročnega dne. Ljudje smo vizualna bitja in dekoracija je tista, ki bo vajine svate sprejela na dan poroke še pred vama in jih popeljala skozi celotno dogajanje.

Popolna dekoracija in cvetje

Ustvarjanje pravljičnega okolja, ki odraža vajino ljubezen in osebnost, je naša strast. Skupaj bomo oblikovali estetsko in čustveno doživetje, ki bo navdušilo vaju in vajine goste. Od čarobnih cvetličnih aranžmajev do detaljno oblikovane dekoracije, vsak detajl bo skrbno premišljen in izveden.

Cvetlična dekoracija

Zaupajta našemu Žanu, ki bo ustvaril dih jemajoče cvetlične dekoracije. Za vaju bo oblikoval celotno tematiko, vama ustrezno svetoval o izbiri cvetja glede na vajin datum in lokacijo ter vama na vajin poročni dan ustvaril popoln ambient.

Poročna dekoracija zajema:

Pri dekoraciji vajinega poročnega dne je pomembno, da je poenotena in da čez celoten dan vleče rdečo nit v znamenju želja mladoporočencev. 

Ekipa Lažanú pri oblikovanju celostne podobe vajinega poročnega dne sodeluje z uveljavljeno oblikovalko, ki deluje pod blagovno znamko Poročna beležnica. Skupaj vama na vajin dan oblikujemo celotno zgodbo. Tako vama zagotavljamo enotnost vseh dekoracijskih elementov poroke, ki so:

  • Poročni šopek

  • Naprsni šopek za ženina

  • Naprsni šopki in zapestnice za svate

  • Dekoracija civilnega in cerkvenega obreda

  • Dekoracija miz in prostora na lokaciji slavja

  • Poročne tiskovine (namizna dekoracija, sedežni red, ogledala, table ipd.)

Izposoja dekorativnih dodatkov

Da je videz celotne poroke zares enoten poskrbijo tudi posamezni elementi dekoracije, ki pa niso vedno na dosegu rok oziroma vama lahko predstavljajo dodaten strošek

Če se za dekoracijo svojega poročnega dne odločite pri Lažanú, vama zraven nudimo še široko izbiro dekorativnih dodatkov, ki bodo popestrili in zaokrožili izgled vajine poročne lokacije. 

dekoracija-porok_edited.jpg

ZAUPAJTA NAM VAJINE ŽELJE

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page